Școala de Arte Frumoase Arts, Dance and Music4AllSchool a fost fondată în primăvara anului 2014. Concepul a luat naștere din dorința de a-i încuraja pe cei pasionați de muzică și artă să se exprime, să-și descopere calitățile și să dobândească abilități pentru a-și crea o variantă mai bună a lor.

Se spune că în zilele noastre personalitatea oamenilor este influențată de către muzica pe care o ascultă / arta pe care aleg să o consume și îi iau ca model în viață pe artiștii lor favoriți, iar versurile / creațiile acestora devin ‘’crezul’’ ce îl urmează în viață. Astfel fiecare copil, adolescent sau adult își dezvoltă propriul său ritm, are propriul ‘’soundtrack’’ ce reliefează stilul său de viață pe care îl respectă.

 

Școala noastră se adresează atât celor care doresc să facă o carieră în industria artistică, cât și celor care doar iubesc muzica și arta și vor să se simtă bine indiferent de vârstă sau nivel.

Arts, Dance and Music4AllSchool este o instituție cu caracter educativ – cultural și are în prim plan realizarea următoarelor obiective:

  • educaţia permanentă şi formarea continuă de interes artistic – cultural, în afara sistemelor formale de educaţie, în domeniul artelor muzicale, scenice (teatrale) şi vizuale sau culte, precum şi în alte domenii, care să satisfacă cerinţele publicului precum cursuri de terapie, art-terapie și consiliere parentală;
  • promovarea şi valorificarea tinerilor care au inițiativă și talent în ceea ce privește latura artistică;
  • promovarea tuturor formelor de expresie artistică moderne și contemporane precum: artele vizuale (desenul, pictura, grafica, fotografia, artele decorative, etc) și artele conceptuale;
  • promovarea culturii internaționale prin continuarea cunoaşterii şi recunoaşterii resurselor artistice din alte zone ale lumii;
  • instrumente de cea mai bună calitate, care pot fi utilizate atât de cei care vor să cocheteze cu arta la nivel de hobby, cât și pentru cei care vor să facă performanță, creându-și astfel o profesie.