imgl0239

Bine ați venit la Școala de Arte Frumoase “Arts, Dance and Music 4 All School“, una dintre cele mai mari instituții de învățământ non-formal din domeniul artelor.

În martie 2014, împreună cu o echipă de profesori dedicați, am transformat visul unui proiect de suflet într-o școală de succes, demonstrând că arta, poate cel mai neglijat domeniu din ultimii ani, este apreciată și iubită iar oamenii au o mare deschidere pentru aceasta.

Este impresionant și absolut remarcabil să vezi părinți implicați, copii dornici și entuziasmați să învețe muzică, desen sau dans și profesori gata să-și pună la dispoziția lor toate cunoștințele și profesionalismul acumulat de-a lungul anilor de studiu, pentru acest scop nobil.

Suntem mândri de echipa nostră de profesori și de cursanții noștri care ne reprezintă în concursuri, spectacole naționale și internaționale.

Venim permanent în întâmpinarea dorințelor celor interesați de artă, prin cele mai noi dotări și echipamente, astfel încât studiul să se desfășoare la cele mai înalte standarde.

Cele zece săli de curs, sala de spectacole, studioul de înregistrări în curs de realizare, toate aflate în incinta Școlii de Arte Frumoase (clădirea este proprietate a școlii) sunt o garanție a stabilității și seriozității cu care s-a realizat aceasta investiție în artă pentru artă. La amenajările interioare nu s-au impus limite în ceea ce privește imaginația tinerilor artiști – arhitecți, artiști plastici, designeri – pentru a crea o atmosferă deosebită, caldă, primitoare, potrivită activităților care se desfășoară aici.

Vă așteptăm să ne vizitati, să rămaneți cu noi și să intrați în clubul nostru unde cu siguranța vă veți regăsi în cuvinte ca: eleganță, căldură, professionalism, hobby, accesibilitate, balet, dans, vioară, flaut….